HELCOM TRADE d.o.o. Varaždin je trgovačko društvo registrirano za proizvodnju, trgovinu i usluge, a osnovna djelatnost nam je distribucija i prodaja boja i lakova za profesionalnu i osobnu upotrebu. Od 1992. godine kupcima osiguravamo kvalitetna i učinkovita rješenja za zaštitu i dekoraciju drveta, metala, betona, unutarnjih i vanjskih zidova i fasada, a također i specijalne premaze za industriju, osobna i gospodarska vozila te soboslikarske i autolakirerske alate i pribor.

Obiteljska tvrtka HELCOM TRADE d.o.o. osnovana je 28.01.1992. godine za potrebe distribucije proizvoda kemijske industrije HELIOS d.d. iz Slovenije na području sjeverozapadne Hrvatske, a početkom 2006. godine distributivno područje prošireno je i na područje istočne Hrvatske.

Osnivač i vlasnik tvrtke HELCOM TRADE d.o.o. je Izidor Juriša, oecc, a na mjestu direktora od 2010. godine radi Martina Juriša. Tvrtka danas zapošljava 37 djelatnika i raspolaže sa vlastitim opremljenim skladišnim prostorima i dostavnim vozilima za potrebe veleprodaje i distribucije kao i vlastitim specijaliziranim prodavaonicama boja i lakova.

Helcom trade d.o.o.

U sjedištu tvrtke HELCOM TRADE d.o.o. u Varaždinu, Gospodarska ulica 40 smješteni su uprava trgovačkog društva i veleprodaje, uprava maloprodaje, odjel računovodstva i financija, odjel komercijale i logistike, visokoregalno veleprodajno skladište, mješaona za industrijske premaze sa poluautomatskom punionicom sprejeva i jedna od sedam prodavaonica.

Sve naše prodavaonice opremljene su sistemima za nijansiranje i miješanje premaza koji se koriste pri uređenju interijera i eksterijara; te sistemom za nijansiranje autolakova, koji se po želji kupaca pune i u sprejeve. 

Stručno i ljubazno osoblje tvrtke HELCOM TRADE d.o.o. u svakom trenutku Vam stoji na raspolaganju i rado ćemo Vas savjetima pratiti od odabira najprikladnijeg materijala za kvalitetnu i učinkovitu zaštitu ciljane površine pa do odabira odgovarajuće tehnike za postizanje željenih rezultata u području dekorative.