Datum objave: 27. 09. 2021.

Izy sprejevi punjeni su brzosušivom akrilnom bojom. Kvalitetni sastojci osiguravaju postojanost nijansi, visoku postojanost na utjecaje okoliša poput vlage, sunca i topline, a paleta boja i efekata je široka.

Prikladan izbor najtraženijih nijansi prema RAL ton karti, obogaćen je dodatnim specijalnim efektima poput bakra, kroma ili zlata, fluorescentnim bojama kao i odgovarajućim temeljima za željezne i plastične površine, predlakovima, bitumenom te jednako kvalitetnim cink sprejem. Dva temperaturno otporna spreja, crni mat i srebrni mat, pružaju zaštitu do 600 °C, dok je za ostale pokrivne nijanse očekivana postojanost do približno 100°C. Uz tri mat i tridesetak sjajnih nijansi, tu su i dvije polumat nijanse, smeđa i oksidno crvena, prilagođene najčešćim bojama za pocinčanu građevinsku limariju.

Sjajne nijanse otporne su na habanje i poliranje, kao i na polijevanje gorivom, pa su prikladne i za obnavljanje motora, skutera, bicikla i sl. Tu su još bezbojni sjajni i bezbojni mat lak, emajl za radijatore, silikon sprej, sprej za felge, bitumen sprej itd. Lista je to koja se povremeno proširuje i koji lako pokriva potrebe svake radionice, obrta, servisa, umjetnika, hobista, ukratko majstora svake vrste, a sve skupa stane na jednu prikladnu policu.

Ovih dana dodali smo još jednu 'oker smeđu' nijansu RAL-8001, koja će se odlično uklopiti u Vašu jesenju shemu boja.