SPEKTRA akrilna boja za beton

Šifra proizvoda: 11-1208V

Jednokomponentna boja na vodenoj osnovi namjenjena zaštiti i dekoraciji betonskih i ostalih cementnih i vapnenocementnih podloga. Pogodna je za podne i zidne površine, za ličenje podzidova i ostalih vanjskih betonskih površina, betonskih podova u podrumima, ložionicama, garažama i sl.. Jednostavna je za nanošenje, otporna na vodu, dobre je mehaničke i kemijske otpornosti (loživo ulje, motorna ulja, vodene otopine soli, uobičajena čistila), jednostavno se održava.

Podloga mora biti suha, čvrsta i zaštićena od kapilarnog prodiranja vode (hidroizolirana). Potrebno je odstraniti labave djeliće, prašinu, ulja, masnoće i ostale nečistoće te podlogu impregnirati Spektra akrilnom impregnacijom ili Spektra impregnacijom Acryl Special. Betonske površine zagađene plijesnima, gljivama, lišajima i algama prije ličenja premažemo SPEKTRA biocidnim sredstvom SANITOL.

Za razliku od većine konkurentskih proizvoda, SPEKTRA akrilna boja za beton može se nanositi i na podne površine izložene mehaničkom habanju.

Površina: beton,

Pakiranje: 0.6L, 4L,

Pitajte našeg stručnjaka